Pitești: Trei femei au jefuit un bărbat de telefon și 1.400 de lei!

de | 12.04.2024 19:35 | Știri, Eveniment, Importante

Un bărbat a fost jefuit de trei femei, în această seară, în municipiul Pitești.

Bărbatul a sesizat, în jurul orei 18:30, polițiștii, informând că ar fi fost jefuit cu puțin timp în urmă de către trei femei de etnie romă.

Femeile i-au furat bărbatului un portofel, în care – după cum a susținut victima – avea în jur de 1.400 de lei, dar și de telefonul mobil.

Două dintre suspecte au fost depistate de polițiști, la scurt timp.

La vederea polițiștilor, una dintre cele două femei a aruncat portofelul în gardul viu, încercând să fugă. Au fost imobilizate imediat și, după procedura de identificare, s-a stabilit că cele două se numesc R.N. (în vârstă de 44) și N. N. (de 25 de ani), ambele cu domiciliul în Bascov.

Au fost anunțați și polițiștii Secției 2 care le-a preluat pe cele două în vederea continuării cercetărilor.”, au trasmis polițiștii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minor de 17 ani fără permis – prins cânducând un motor neînmatriculat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole