Argeș. Misiune de salvare a iedului Cornel!

de | 12.04.2024 20:35 | Știri, Eveniment

Pompierii argeșeni au fost sesizați în cursul zilei de astăzi, cu privire la o nouă misiune de salvare.

Aceștia au trebuit să-l salveze pe iedul Cornel, când acesta a căzut într-o fântână din comuna Bârla, satul Brabeți.

A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Punctul de Lucru Stolnici pentru a-l salva.

După spusele proprietarului, ieduțul Cornel este tare curios şi năzdrăvan, iar atunci când iese la plimbare, îi place să alerge şi să se bucure de tot ce îl înconjoară… însă, de această dată, a avut ghinion și a căzut într-o fântână dezafectată, aflată la poarta gospodăriei.”, au transmis pompierii.

Aceștia au menționat că deşi accesul a fost dificil, sunt mereu pregătiţi să identifice soluţiile optime pentru salvarea oricărei vieţi.

Pompierii argeșeni au reușit, cu ajutorul accesoriilor speciale din dotarea autospecialei, să coboare în siguranţă în fântână, să recupereze animăluțul şi să-l aducă la suprafaţă.

Iedul a fost scos din fântână într-o stare bună și fără răni vizibile, iar după câteva momente și-a revenit, spre bucuria proprietarului și a celor care au asistat cu sufletul la gură la operațiunea de salvare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Trei femei au jefuit un bărbat de telefon și 1.400 de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole