Trei piteșteni au luat la bătaie un bărbat de 34 de ani! Doi dintre aceștia au fost reținuți!

de | 12.04.2024 20:57 | Știri

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat, în cursul zile de ieri, joi, 11 aprilie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Dosarul îi vizează pe doi barbați, de 43 și 37 de ani, care au fost identificați și reținuți.

Conform polițiștilor, trei barbați, identificați ulterior ca fiind un bărbat de 43 de ani, un bărbat de 37 de ani și un bărbat de 33 de ani, toți din Pitești, ar fi lovit, în seara zilei de 8 aprilie, în jurul orei 21:00, un bărbat de 34 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Cei trei au fost audiați, în cursul zilei de ieri, iar în urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, bărbatul de 43 de ani și bărbatul de 37 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi, 12 aprilie, cei în cauză să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unor măsuri preventive.

Foto descriptiv opinia timisoarei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Trei femei au jefuit un bărbat de telefon și 1.400 de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole