Piteștiul are cel mai ieftin transport public în comun

de | 13.01.2023 15:08 | Știri, Administrație, După subiect, Județean, Național, Pitești

Municipalitatea din Pitești arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook că la noi este cel mai ieftin transport în comun. Vă reamintim că prețul unui bilet în Pitești este de 2,5 lei/călătorie/persoană, iar abonamentul lunar pe toate liniile este de 80 lei/persoană.

”Conform analizei efectuate la nivel național cu privire la transportul public în comun, municipiul Pitești are cel mai mic tarif al unei călătorii integrate pe bază de bilet. Prețul de 2,5 lei/persoană/călătorie este valabil atât pentru cursele efectuate pe raza orașului, cât și pentru zona metropolitană”, se arată în postare.

Facebook Primăria Municipiului Pitești

Biletele de călătorie Publitrans pot fi procurate de la:

  • casele de bilete;
  • automatele de bilete;
  • agenții economici de pe raza unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești;
  • din autobuzele dotate cu POS-urile marcate cu inscripția Mastercard sau Visa, cu carduri tip contactless, Mastercard sau Visa.

Programul de circulație al mijloacelor de transport public este afișat atât pe site-ul operatorului Publitrans 2000 S.A. publitrans2000.ro, cât și în stațiile de autobuz.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Distracție pe gheață la patinoarul din parcul Trivale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: