Piteștiul trece pe leduri

de | 27.12.2022 15:18 | Știri, După subiect, Economic, Județean, Pitești, Politic

La nivelul municipiului Pitești vor fi înlocuite 1.000 de corpuri de iluminat vechi cu surse LED și se va achiziționa un sistem actual de telegestiune eficientă. Toate în cadrul contractului de finanțare ce crește eficiența energetică a iluminatului public semnat astăzi la nivelul Administrației Fondului pentru Mediu. Valoarea contractului este de 4.836.706,21 lei, finanțare nerambursabilă.

Contract în valoare de 4.836.706,21 lei

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a semnat astăzi un contract important cu finanțare nerambursabilă. ”Am semnat astăzi, 27 decembrie 2022, în numele municipalității, cu Administrația Fondului pentru Mediu, un contract de finanțare ce crește eficiența energetică a iluminatului public, prin reducerea consumului de energie electrică, cu aproximativ 65%! ”Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în municipiul Pitești”, este un contract în valoare de 4.836.706,21 lei, finanțare nerambursabilă. Urmărim scăderea consumului de energie electrică prin modernizarea sistemului, astfel că vom înlocui peste 1000 de corpuri de iluminat vechi cu surse LED și vom achiziționa și un sistem actual de telegestiune eficientă!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: Dau încă o veste foarte bună piteștenilor, în ultimele zile ale lui 2022!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești

Ultimele articole