Plăcerea costă! Dosar penal pentru un bărbat din Ștefănești care se autosatisfăcea în plină zi, pe o stradă din Pitești

de | 11.05.2023 15:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești, Ștefănești

Plăcerea costă! Dosar penal pentru un bărbat din Ștefănești care se autosatisfăcea în plină zi, pe o stradă din Pitești

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în urma cărora un bărbat de 43 de ani, din Ștefănești a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în cursul zilei de 10 mai, în timp ce se afla pe o stradă din Pitești, bărbatul se autosatisfăcea în plină zi, provocând indignarea trecătorilor.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 10 mai a.c., în timp ce se afla pe o stradă din Pitești, bărbatul ar fi manifestat acte de exibiționism, provocând indignarea trecătorilor.

În ziua de 10 mai a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 11 mai a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” transmit reprezentanții IPJ Argeș

În aceeași zi, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, el a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

De la liceu în fața porții- așa a ajuns o bancă furată din curtea Colegiului Național ”Dinicu Golescu”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Ștefănești