Plățile pentru proiectele POR și POC 2014 – 2020, reluate de la 20 martie

de | 14.03.2023 19:43 | Știri, Economic, Județean, Național

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene informează, pe pagina de Facebook, că se vor relua plățile din data de 20 martie pentru proiectele POR și POC 2014 – 2020.

”Având în vedere modificările de structură instituțională și organizatorică ocazionate de mutarea Autorităților de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, se pot efectua plăți doar după definitivarea noilor fluxuri procedurale.

Astfel, aducem la cunoștința beneficiarilor și a colaboratorilor noștri că se vor relua plățile din data de 20 martie”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook.

De asemenea, se precizează că acest proces ”nu va impacta sub nicio formă buna implementare a POR și POCA, întrucât MIPE a dispus mutarea temporară a peste treizeci de angajați către aceste structuri, pentru a urgenta procesarea cererilor de rambursare plată, inclusiv autorizarea cheltuielilor, precum și verificarea achizițiilor publice”.

Foto descriptiv. Sursa foto: Facebook MIPE

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din 15 martie. APIA primește Cererile de plată aferente anului 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene