anchetaonline.ro

PNL Argeș cere demisia consilierului Nicolae Tudose, după ce a lăudat fosta Securitate

de | 17.09.2022 19:53 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic

În ultimele zile, prezența consilierului județean Nicolae Tudose la un eveniment care a avut loc la Cimitirul Militar Pitești, cu prilejul căreia a fost inaugurat un monument în amintirea „militarilor de pe frontul nevăzut” din Securitate a stârnit numeroase critici din partea opoziției și nu numai.

Prin urmare, PNL Argeș a transmis un punct de vedere în legătură cu acest subiect.

Aceste lucruri trebuie privite fără a face abstracție de faptul că, în județul nostru, în perioada regimului totalitar comunist, a avut loc “Fenomenul Pitești”, cel mai mare și agresiv program de spălare a creierelor prin tortură din blocul estic.
Ca urmare, PNL Argeș cere demisia de onoare a consilierului PSD implicat, iar PSD Argeș, prin liderii săi care ocupă funcții importante în administrația locală, să își exprime clar poziția față de această situație”, transmite PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu, despre reacția tinerilor din PNL la adresa PSD: E păcat că puneţi etichete din pricina unor mitocani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Nicolae Tudose | PNL | PNL Argeș | PSD