ARGEȘ: Două case au fost cuprinse de flăcări

de | 17.09.2022 21:26 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore, perioadă în care pompierii s-au luptat cu flăcările amenințătoare.

Focul a afectat acoperișul și interiorul de la prima locuință și trei anexe, care se aflau lipite de aceasta, pe o suprafață de aproximativ 250 mp. Cea de-a doua locuință a fost salvată de către pompieri, care au intervenit cât mai rapid, localizând și stingând flăcările, care se propagaseră la acoperișul casei, afectându-l pe o suprafață de circa 10 mp.

Conform sursei citate, cauza posibilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric la nivelul unui conductor electric defect, cu izolația deteriorată sau neizolat corespunzător.

Știre inițială

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență, sâmbătă noaptea, la un incendiu izbucnit la două case din localitatea Valea Mare Pravăț.

În zona respectivă intervin salvatorii de la Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere și o autoscară. De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD asigură primul ajutor calificat, în cazul în care va fi nevoie.

Din primele date, se pare că incendiile ar fi pornit la acoperișurile celor două locuințe. Se pare că nu sunt victime.

incendiu pompieri - ARGEȘ: Două case au fost cuprinse de flăcări

Foto ISU Argeș

Focul se manifestă extrem de puternic.

Deocamdată, nu este cunoscută cauza izbucnirii focului.

Știre în curs de actualizare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragedia de azi-noapte! Florin venea din Franța și mai avea 10 km până acasă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | ISU | SMURD

Ultimele articole