PNL Câmpulung: „Elena Lasconi a amânat procesul cu Prefectura în cazul lucrărilor privind reabilitarea Bulevardului Pardon”

de | 25.08.2022 14:45 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Politic

Reprezentanții PNL Câmpulung au transmis un comunicat de presă în care au precizat faptul că Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, a amânat procesul cu Prefectura în cazul lucrărilor privind reabilitarea Bulevardului Pardon.

Procesul a fost amânat până la finalul lunii viitoare, mai exact la data de 29 septembrie.

 

Primarul municipiului Câmpulung își continuă campania publică de victimizare și lasă impresia că doar caută să își facă reclamă, fiind total dezinteresat de problemele cetățenilor. De data aceasta, profund irațional, a amânat procesul cu Prefectura, până pe data de 29 septembrie 2022, în mediatizatul caz al lucrărilor privind reabilitarea Bulevardului Pardon.

 

Ieri, trebuia să aibă loc ședința de judecată în procesul dintre Prefectura Argeș și Primăria municipiului Câmpulung, în dosarul menționat. Deși în multe situații precedente, Elena Lasconi a cerut Consiliului Local vot ca municipiul Câmpulung să fie reprezentat de un avocat privat sau de o casă de avocatură în diferite procese, de data aceasta, nu s-a mai întâmplat așa. Ba mai mult, municipiul Câmpulung nu a fost reprezentat nici măcar de unul dintre juriștii primăriei.

 

La proces, dornică de publicitate, s-a prezentat Elena Lasconi cu un avocat angajat pe persoană fizică pentru a o apăra, deși domnia sa nu este vizată de proces în mod direct. Avocatul tocmit nu a avut mandat din partea Consiliului Local, astfel că judecătorul a solicitat amânarea procesului, lăsând la latitudinea primarului să aleagă una dintre zilele de 8 sau 29 septembrie pentru un nou termen.

 

Deși reprezentantul prefecturii a cerut ca noul termen să fie programat pe data de 8 septembrie, Elena Lasconi a ales ca procesul să se judece la finalul lunii viitoare, dovedind că nu se grăbește prea tare să finalizeze lucrarea.

 

Faptul că municipiul Câmpulung nu a fost reprezentat legal la înfățișarea de ieri, deși toată lumea își dorește ca procesul să se finalizeze cât mai repede, ne dovedește fie incompetența, fie reaua voință a doamnei primar. Din nefericire aceasta și-a luat un răgaz de o lună să se victimizeze și să încerce să puncteze electoral, în detrimentul populației afectate de stoparea lucrărilor la Bulevardul Pardon,” se arată în comunicatul transmis de PNL Câmpulung.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noi locuri de parcare în tot orașul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Elena Lasconi | PNL | Prefectura Argeș

Ultimele articole