Începe paranghelia la Măciuca! Află aici programul nunții lui George Simion!

de | 25.08.2022 14:24 | Știri, Național

George Simion, președintele partidului AUR, urmează să își celebreze dragostea împreună cu actuala sa logodnică, Ilinca Munteanu, mâine, 26 august, când va avea loc cununia civilă și sâmbătă, 27 august, când va avea loc cununia religioasă. Cei doi au declarat că invită toți românii pentru a le fi martori în momentul în care cei doi își vor unii destinele. Astfel, accesul este gratuit.

Pot intra în perimetrul serbării câmpenești organizate de noi doar persoanele care se înregistrează și au la mână brățara personalizată. Cei care nu au WhatsApp trebuie să confirme participarea telefonic sunând la numărul de telefon: +40751225045.”, scriu aceștia pe site-ul personal georgesimion.ro.

Faimoasa nuntă va avea loc în satul vâlcean Oveselu, din comuna Măciuca, acolo unde sătenii se pregătesc de venirea miilor de invitați care vor participa pentru a le fi martori celor doi îndrăgostiți. Acesta a anunțat că până în prezent a primit confirmarea din partea a 11.000 de invitați.

De asemenea, George Simion a făcut și ultimele cumpărături de nuntă. Președintele partidului AUR a cheltuit 12.000 de euro pe cea mai importantă zi din viața lui și a viitoarei sale soții. Bărbatul spune că banii au fost strânși din donații, dar și din cadoul de la nași.

Totodată, cel care va oficia nunta celor doi amorezi este chiar Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie.

Mai mult de atât, chiar Primăria Măciuca a precizat că nu exclude situația în care traficul să fie restricționat pe anumite drumuri din comună, în ziua cea mare.

De asemenea, pe lângă informațiile pe care președintele partidului AUR le-a dezvăluit până în acest moment pe rețelele de socializare, avem acum și programul întregului eveniment.

Program nuntă:

VINERI, 26 AUGUST
Toată ziua – amenajare locație, pregătire foodcourt, preparare sarmale
Ora 16.00 – cununia civilă, primăria Măciuca

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST
07.00 – sosirea participanților
10.00 –briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.
Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean– coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest RetreatandSpa. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 – Începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest RetreatandSpa

23.00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală

ATRACȚII ȘI EVENIMENTE

• Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.
• Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului
• Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii
• Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea.

GRĂTAR ȘI MÂNCARE LA CEAUN
Mâncarea și băutura sunt oferite participanților în zona special amenajată pe terenul unde se desfășoară evenimentul. Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea.

ACCES
Accesul se face doar în zonele special marcate și este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Invitații care nu au intrat încă în posesia brățărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate. Recomandarea organizatorilor este ca oamenii să intre din timpîn posesia brățărilor de acces pentru evitarea aglomerației.

PARCARE
Mai multe parcări au fost amenajate în zonă și în locații aflate în vecinătatea localității. Acestea sunt marcate special. Organizatorii îndeamnă participanții veniți cu mașinile din alte zone să acceseze parcările din locațiile indicate pe site-ul georgesimion.ro și să folosească autocarele puse evenimentului pentru a ajunge în locație.

PARCARE PENTRU PRESĂ
În perimetrul de siguranță al evenimentului nu se parchează nicio mașină, cu excepția vehiculelor utilitare (transport marfă și logistică, care de reportaj tv, utilitare de suport tehnic). Pentru presă este disponibil un sector din parcarea amenajată la Stadionul din localitate (sharelocațion/link activ googlemaps va fi transmis tuturor echipelor, în cazul unor omisiuni sunați George Orbean 0771101392)

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu victimă! Sunt implicate 2 autoturisme!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: George Simion

Ultimele articole