PNL Coșești și-a ales noua conducere. Senatorul Dănuț Bica, prezent la eveniment

de | 20.12.2023 11:27 | Știri

Senatorul Dănuț Bica a fost prezent duminică, 17 decembrie la Coșești, acolo unde organizația PNL Coșești și-a ales noua conducere (Biroul Politic Local).

Dănuț Bica
Sebastian Mihalcsak este cel reales în unanimitate în funcția de președinte.
Senatorul l-a felicitat pe acesta
După u  an și jumătate de interimat, cu rezultate deosebite obținute în acțiunea de reconstrucție a organizației liberale din această frumoasă comună argeșeană, Sebastian Mihalcsak a fost reconfirmat în unanimitate în funcția de președinte.
O merită din plin, deoarece este un tânăr cu multe calități, echilibrat, ambițios și muncitor, animat de dorința permanentă de a se implica și de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijinul său. Sunt convins că va reuși să construiască în scurt timp o echipă liberală locală puternică, performantă, a cărei eficiență va fi demonstrată din plin cu prilejul tuturor rundelor de alegeri care se vor desfășura anul viitor.
Dănuț Bica
Felicitări și mult succes în continuare președintelui Sebastian Mihalcsak și echipei pe care o va conduce în perioada următoare!”, a transmis senatorul Dănuț Bica pe pagina de socializare. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole