anchetaonline.ro

Poiana Lacului – 5,4 km de ulițe vor fi asfaltate prin „Anghel Saligny”

de | 24.11.2022 16:48 | Știri, Administrație, Județean

Pentru a moderniza cât mai multe dintre drumurile comunale, administrația locală din Poiana Lacului a depus un proiect de finanțare în acest sens, care a și fost aprobat în cadrul Programului „Anghel Saligny”. După cum ne-a declarat primarul Ion Dumitrache, acesta are ca obiectiv asfaltarea a 5,4 km de drum, care reprezintă ulițe de pământ, valoarea totală fiind de circa 1,5 milioane euro, fără TVA. Cu toate că Primăria Poiana Lacului a dirijat mai multe investiții din surse proprii sau externe către infrastructura rutieră, tot mai rămân ulițe neasfaltate.

 

ion dumitache Poiana lacului

 

Noi, mereu facem proiectare pentru câte 5 – 6 km de drumuri comunale, astfel încât, cum se ivește o oportunitate de finanțare, să fim pregătiți și să depunem rapid cererea.”, ne-a mai declarat primarul Ion Dumitrache.

De asemenea, pentru a se îngriji de aceste artere adiacente, care nu au fost modernizate, pe timp de vară, administrația locală a realizat lucrări de pietruire, astfel încât să permită circulația fără probleme a autovehiculelor.

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Lacului