anchetaonline.ro

Teroare în Pitești! Le-a agresat pe fosta iubită și pe o altă femeie care a intervenit!

de | 24.11.2022 16:33 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de ieri, miercuri, 23 noiembrie, organele oficiale de poliție de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, ce prevede săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe (două acte materiale) și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, din verificările finalizate de către polițiști, s-a constatat că în cursul zilei de 18 noiembrie, în jurul orei 10:00, un piteștean de 35 de ani, ar fi agresat-o public pe fondul unor discuții contradictorii, pe fosta sa  concubină de 29 de ani. Mai mult de atât, bărbatul nu s-a oprit aici și a amenințat-o cu acte de violență și provocarea de distrugeri, pe o altă femeie care a intervenit pentru aplanarea discuțiilor.

Reamintim că, în urma administrării probatoriului, în seara zilei de 18 noiembrie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, anunță IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv. Sursa Foto Cancan

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ieri cu SAJ, azi cu SMURD! De fericire că e sănătos, un piteștean a băut până a ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: