Poliția s-a autosesizat, după ce un tânăr de 20 de ani s-a filmat trăgând cu arma în plină stradă!

de | 25.03.2024 18:03 | Eveniment, Știri

Polițiști s-au autosesizat, în urma unui video apărut public.

În video apare un tânăr de 20 de ani care ce trage focuri de armă pe o stradă din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin.

O dată ce videoclipul a fost făcut public, polițiștii i-au deschis dosar penal.

Evenimentul a avut loc pe timp de noapte, iar în clipul care are doar 11 secunde tânărul este surprins în timp ce trage de trei ori, conform Digi24.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Poliţia Municipiului Reşiţa a fost identificat bărbatul care apare în imagini, precum şi arma folosită şi deţinută fără drept. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din Reşiţa, care ar fi deţinut fără drept arma neletală, supusă autorizării, iar în cursul zilei de ieri ar fi încărcat imaginile pe contul său de socializare. Bărbatul nu este autorizat pentru portul şi folosirea armelor letale/neletale”, a informat, luni, IPJ Caraş-Severin, potrivit News.ro, conform sursei citate.

Foto Digi24

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro

Amenzi usturătoare pentru șoferi, după ce au circulat cu 70 km/h peste limita legală!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: