Poliţist prins de şef în timp ce făcea vin în curtea Poliţiei

de | 15.11.2023 11:53 | Național, Eveniment

Un incident neobișnuit a avut loc în Botoșani. Un polițist a fost surprins în timp ce făcea vin în curtea sediului Poliţiei.

Totul s-a întâmplat în timpul unor controale desfăşurate de noul comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Botoşani, relatează monitorulbt.ro

După ce și-a luat noua funcție în primire, el a decis să meargă prin județ să verifice posturile de poliție, însă când a ajuns la cel din Ștefănești a avut parte de o mare surpriză.

Ajuns la sediul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, comandantul IPJ Botoşani a descoperit în curtea instituţiei butoaie, o cantitate de struguri, dar şi un zdrobitor.

În curtea unui sediu al Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost identificate mai multe recipiente, în care erau struguri utilizaţi în producerea de băuturi alcoolice. Din primele verificări a reieşit faptul că acestea ar aparţine unui agent de Poliţie, care deţine o locuinţă de serviciu în curtea aceluiaşi imobil”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Potrivit sursei citate, poliţistul care producea vin în curtea Poliţiei din Ştefăneşti i-a explicat şefului că locuieşte cu chirie în apropiere, astfel că a decis să producă vinul mai aproape de locuinţa sa.

Explicațiile furnizate de polițist nu par să fi fost tocmai convingătoare. Astfel că șeful IPJ Botoşani a cerut ca agenții din cadrul Biroului Control Intern să deschidă o anchetă în acest caz.

foto descriptiv realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Protest spontan la Direcția de Sănătate Publică din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: