Polițistă de 22 de ani prinsă la furat haine în mall

de | 16.11.2023 11:14 | Național, Eveniment

O tânără de 22 de ani a fost prinsă furând haine într-un mall din Iași. Un agent de pază a observat gestul tinerei și a anunțat polițiștii care au avut o surpriză în momentul în care au aflat că femeia este polițistă.

Femeia, angajată ca agent principal în cadrul Inspectoratului General Pentru Imigrări Iași, s-a ales cu dosar penal și riscă să-și încheie cariera în MAI, potrivit Bzi.ro.

De precizat că poliţista a sustras haine în valoare de 554 de lei.

La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.”

Cercetările în acest caz continuă.

Sunt continuate cercetările în acest caz, pentru a se stabili exact împrejurările în care s-a produs fapta”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

Foto: romaniatv.net

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu într-o gospodărie din Corbeni

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole