Polițiști Argeșeni avansați în grad, de Ziua Națională a României!

de | 01.12.2022 13:03 | Știri

Astăzi, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, polițiștii argeșeni au fost avansați în grad, în cadrul undi ședințe festive ce a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie 2022, 74 de polițiști argeșeni au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Prin Dispoziția Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite deosebite în activitatea profesională, un număr de 74 de polițiști din cadrul inspectoratului, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În cadrul unei ședințe festive, ce a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, 24 de ofițeri și 50 de agenţi de poliţie, care s-au remarcat în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate, au fost avansați în gradul următor, de Ziua Națională a României.

Avansarea înainte de termen este o mândrie și o onoare pentru fiecare polițist, dar, în același timp, pentru cariera profesională reprezintă o recunoaștere a meritelor pe care le-a avut în apărarea intereselor legitime ale cetățenilor.

Felicitări, tuturor!“, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole