anchetaonline.ro

Primaria Orașului Costești vă invită la comedia anului: “MOSTENIRE CU BUCLUC”!

de | 01.12.2022 12:30 | Știri, Administrație, Costești, Județean, Lifestyle

 

Primaria Orașului Costești și Casa de Cultură Costești vă invită la spectacolul de teatru: “MOSTENIRE CU BUCLUC”!

Acesta va avea loc marti , 13 decembrie, la ora 18:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură Costești.

Biletul de intrare pentru adulti este de 50 lei iar elevii și studenții beneficiază de reducere, un bilet având prețul de 25 lei.

 

317433396 452126020438084 9091745991299968041 n - Primaria Orașului Costești vă invită la comedia anului: "MOSTENIRE CU BUCLUC"!

Piesa de teatru „MOȘTENIRE cu BUCLUC”,  Parodie cu moștenitori, este regizată de Dan Tudor.

Pentru iubitorii de comedie, un adevărat comando al umorului de bună calitate s-a reunit, realizând un spectacol savuros pe o tema universală și excepțională: MOȘTENIREA!

 

Câți dintre noi, nu au gravitatat în jurul unui testament, câte neașteptate neamuri nu și-au declarat dintr-o dată interesul pentru averea lăsată în urmă, de un unchi, soț sau bunic milionar?

 

Câți nepoți sau fiice nu au apărut peste noapte, la simpla aflare a veștii terifiante, care i-ar fi putut pune dintr-o dată în posesia unui munte de bani?”

 

Cunoscuții și iubiții actori de comedie: Anca Țurcașiu, Corina Dănilă, Dani Popescu, Andrei Duban, Adriana Guluțanu, Tudorel Filimon și Dan Tudor, vă garantează un regal artistic cu interpretări memorabile, surprize neașteptate și haz.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti