anchetaonline.ro

Cristian Gentea: ”Să ne promovăm identitatea și unicitatea”

de | 01.12.2022 12:14 | Știri, După locație, După subiect, Pitești, Politic

Astăzi, la evenimentele prilejuite de Ziua Națională a României, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, președinte executiv PSD Argeș a transmis un mesaj special. Primarul îi îndeamnă pe români să își păstreze ”determinarea și tăria de a crede în proiectul nostru de țară”.

”1 Decembrie 1918 ne-a adus nouă, românilor, pe lângă îndeplinirea idealului național și recâștigarea demnității naționale într-o Europă care și-a redefinit valorile istorice și culturale. Sărbătoarea națională ne oferă anual prilej de adâncă reflecție la semnificația actului istoric al Unirii”, a declarat primarul municipiului Pitești în deschiderea mesajului.

Totodată, acesta a mai precizat că: ”România a făcut progrese semnificative și iată astăzi este partener egal cu celelalte state din Uniunea Europeană, dar și în diverse alte organizații economice și militare internaționale. De aceea, îi îndemn pe compatrioții noștri, aflați în țară sau în afara granițelor ei, să ne respectăm mai mult, să ne promovăm identitatea și unicitatea și să păstrăm determinarea și tăria de a crede în proiectul nostru de țară. La mulți ani României! La mulți ani românilor, oriunde s-ar afla ei!”

Foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți., de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura Oprescu. 1,57 miliarde euro, fonduri nerambursabile

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea