anchetaonline.ro

(Video) Polițiștii argeșeni au oferit cadouri persoanelor vârstnice: „Să nu ne uităm bătrânii!”

de | 16.12.2022 20:43 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

 

Polițiștii argeșeni „înarmați” cu multe daruri au fost în vizită la Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești, acolo unde cele mai multe persoane sunt vârstnice. Aceștia au dăruit produse specifice perioadei pe care o traversăm și au primit în schimb zâmbete și colinde.

polițiștii argeșeni

Momentele vesele ale copilăriei sunt întotdeauna marcate de câte o figură a unui vârstnic înțelept și blajin. Fie că ați avut norocul unui bunic sau bunică în familie, fie că acesta era din afara familiei, fiecare persoană are un chip al unei persoane vârstnice ce va apărea în amintiri imediat.

 

Sărbătorile de iarnă sunt marcate de blândețe, cadouri, colinde și bucurii, așa că polițiștii argeșeni, cu sprijinul Asociației de Întrajutorare a Poliției Argeșene (asociație umanitară), s-au mobilizat și în acest an, pentru a aduce bucurie unor persoane defavorizate.

 

,,Înarmați” cu cadouri ce conțin produse specifice, dar și cu răbdare și voie bună, polițiștii i-au vizitat pe beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență Pitești, cei mai mulți fiind persoane vârstnice.

 

Cu mic și mare, persoanele din centru i-au primit pe polițiști cu bucurie și i-au răsplătit cu zâmbete și colinde.” precizează reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

Totodată aceștia transmit să nu ne uităm bătrânii.

 

Întruchiparea blândeții – Moș Crăciun, este la rândul său, un bunic, iar noi toți ne dorim pentru noi înșine și ne urăm unii altora să ajungem bătrâni!

 

Deci, să nu ne uităm bătrânii!”

 

polițiștii argeșeni

Foto/Video: IPJ Argeș

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: