anchetaonline.ro

Polițiștii locali cer spor de lucru pentru că fac febra musculară la degete, din cauza tastaturii

de | 27.10.2022 20:07 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Situație incredibilă în Bacău, acolo unde polițiștii locali cer spor de lucru pentru „febra musculară făcută la degete din cauza tastării la calculator”, dar și pentru că stau prea mult pe scaune.

Această cerere, care ar putea fi introdusă cu succes într-un scenariu al unei comedii, a fost făcută publică de presa locală din Bacău, susținând cu documente solicitările conducerii Poliției Locale.

Ziaruldebacau.ro notează că buletinele emise de DSP Bacău par, pe alocuri, lipsite de logică, având în vedere că pentru „secția șofer autovehicule – autospeciale” din cadrul Poliției Locale, buletinul precizează că angajații, deci șoferii, sunt expuși riscului „toxico-alergic generat de contactul cu dosare, documente, registre în diverse stări de degradare”.

document DSP 1 - Polițiștii locali cer spor de lucru pentru că fac febra musculară la degete, din cauza tastaturii

În cadrul buletinului se mai arată că polițiștii locali prezintă „risc de solicitare musculo-osteo-articulară a articulațiilor mici distale ale membrelor superioare, necesară gestualității specifice în cursul redactării documentelor, notelor și adreselor pe PC”, cu alte cuvinte, că fac febră musculată din cauza tastatului la calculator.

Potrivit sursei citate, pentru condițiile grele de muncă, polițiștii locali ar urma să primească un „bonus” de cinci zile de concediu în plus pe an.

document dsp 2 - Polițiștii locali cer spor de lucru pentru că fac febra musculară la degete, din cauza tastaturii

În urma sesizărilor făcute de presa locală, DSP a transmis că va verifica buletinele.

Responsabilitatea aparține medicului care a întocmit actele și echipei dumnealui. Voi vorbi cu cei implicați să verifice din nou aceste documente să vedem dacă nu s-a comis vreo greșeală. Știți, cine muncește mai și greșește”, a declarat Mihaela Arim pentru Ziarul de Bacău.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Mobilizare impresionantă de forțe pentru cineva care a uitat o cratiță pe aragaz, în Pitești

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: