Dani Mocanu se laudă că trăiește regește în arest la domiciliu

de | 27.10.2022 20:58 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Ștefănești

Cântărețul de manele, Dani Mocanu, a fost plasat în arest la domiciliu în luna august, după ce a fost acuzat de tentativă de omor și tulburarea liniștii publice, în urma scandalului în care a fost implicat, într-o benzinărie din Pitești.

De când este arestat la locuința din Ștefănești, manelistul o ține încontinuu în petreceri și grătare.

El își informează fanii, zi de zi, în legătură cu activitățile sale, lăudându-se pe rețelele de socializare.

Deși nu poate să părăsească vila din Ștefănești, Dani Mocanu nu pare să o ducă prea rău, apelând la tot felul de activități menite să îl distreze.

Însă, internauții au început să se întrebe dacă este normal tot ceea ce se întâmplă în vila manelistului, având în vedere că acesta se află sub măsura arestului la domiciliu.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, cântărețul nu face nimic ilegal, atâta timp cât nu pleacă de la locuință.

Arestul la domiciliu înseamnă că poți face orice, dar să nu părăsești domiciliul. Nu îți interzice nimeni să faci petreceri, să intri în contact cu alte persoane, ci este de fapt o chestiune de a-l ține într-un singur loc pe cel care este inculpat și asupra căruia s-a luat măsura aceasta în așa fel în cât să nu plece ca să nu se sustragă de la răspundere și de la procesul penal.

În cadrul arestului la domiciliu, o măsură preventivă, teoretic poți să faci orice. Deci nu există interdicții generale. De la petreceri, la gătit, la plimbări cu bicicleta prin curte la petreceri și grătare cu invitați, absolut totul este permis”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, potrivit Wowbiz.

Amintim că judecătorii au decis ca Dani Mocanu să fie plasat în arest la domiciliu, în timp ce fratele lui a rămas după gratii. Aceștia au fost surprinși într-o bătaie care a avut loc într-o benzinărie din Pitești. Victima agresiunii a ajuns în stare gravă la spital, iar cântărețul este acum acuzat de tentativă de omor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Dani Mocanu, în arest la domiciliu! Fratele său rămâne după gratii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: