Polițiștii, ISU și pirotehnicii s-au mobilizat de urgență pentru o cutie de carton! Ce se afla în ea

de | 21.03.2023 20:26 | Știri

O cutie de carton abandonată în spatele unui bloc de locuințe din municipiul Sibiu a pus pe jar polițiștii, echipaje ale ISU și specialiștii pirotehniști ai SRI, conform Digi24.

În urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezenţa unei cutii din carton abandonate în spatele unui bloc de pe strada Siretului din municipiul Sibiu, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgentă la faţa locului echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea izolării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei”, scrie într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, potrivit Agerpres.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat de urgență o autospecială de pompieri și specialiști SRI, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situaţiilor de urgenţă și pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Cu toate acestea, în interior cutii nu se afla altceva decât un aparat electrocasnic, iar echipele de intervenție s-au retras. Poliția a anunțat că „în urma verificărilor efectuate de către echipa pirotehnică din cadrul SRI s-a constatat că pachetul în cauză nu prezintă niciun pericol.”

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tinerii vor putea obține permisul de la 17 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: