Actriţa piteşteană Lavinia Postolache – invitată la o petrecere de Oscar, alături de Leonardo DiCaprio şi Tobey Maguire

de | 21.03.2023 20:30 | Lifestyle, Din ediția tipărită, Știri

Superba piteşteancă Lavinia Postolache trăieşte visul american. Fostă Miss World România, fiica omului de afaceri Ion Postolache, patronul companiei argeşene Lavi Star, este acum actriţă la Hollywood, având câteva apariţii alături de actori celebri, precum Keanu Reeves sau Elle Fanning.

La începutul săptămânii trecute, capul de afiş al evenimentelor mondene l-a ţinut ceremonia de acordare a premiilor Oscar. Dincolo de evenimentul în sine, care reuneşte vedetele momentului ale industriei cinematografiei, în fiecare an înainte şi după Gala Premiilor Oscar, Hollywoodul şi cartierele de lux ale Los Angelesului găzduiesc petreceri extravagante, de la care nu lipsesc celebrităţile.

1 FOTO DESCHIDERE lavinia postolache petrecere Oscar 1 - Actriţa piteşteană Lavinia Postolache – invitată la o petrecere de Oscar, alături de Leonardo DiCaprio şi Tobey Maguire

Lavinia Postolache – la petrecerea pre-Oscar a top modelelor

Lavinia Postolache s-a aflat pe lista invitaţilor la petrecerea organizată de Darren Dzienciol și Richie Akiva, proprietarii unuia dintre cele mai la modă cluburi din LA. Aceştia au găzduit ca în fiecare an una dintre cele mai exclusiviste petreceri pre-Oscar, pe o proprietate privată din Bel Air. La petrecere au participat numeroase top modele, dar şi actori cunoscuţi. Frumoasa actriţă originară din Argeş a postat pe pagina sa de instagram fotografii surprinse pe covorul roşu, la sosirea invitaţilor la petrecere, în care Lavinia apare într-o rochie neagră spectaculoasă şi sexy.

Conform tabloidelor americane, printre invitaţii la aceeaşi petrecere s-au aflat şi  Leonardo DiCaprio, fotomodelul Gigi Haddid cu care se zvoneşte că ar fi împreună, dar şi Tobey Maguire, aceştia ţinându-se însă departe de blitzurile fotografilor.

„Gigi și Leo au fost unul cu celălalt toată noaptea la petrecerea anuală a Oscarurilor lui Darren Dzienciol și Richie Akiva la o casă privată din Bel Air, California”, a povestit o sursă citată de presa de peste Ocean. „Au stat unul cu celălalt într-o zonă interioară cu corturi, lângă Tobey Maguire. Nu şi-au manifestat public sentimentele, dar au rămas aproape unul de altul și se distrau.” – a mai spus sursa, prezentă la petrecere.

colaj_invitati petrecere Oscar

Dacă idolul de pe „Titanic” şi partenera sa au fost zgârciţi cu fotografii, alte vedete au făcut adevărate şedinţe foto pe covorul roşu la petrecerea la care a participat Lavinia Postolache, printre invitaţi aflându-se şi Victoria Justice, Eva Herzigova, Nikolaj Coster Waldau şi rapperul Wiz Khalifa.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bazin de 7,5 milioane lei pentru clubul de înot al fostei vicecampioane mondiale Larisa Lăcustă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: