Polițistul argeșean Mihai Buidan, premiat de ministrul Justiției

de | 03.07.2023 07:46 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni, Pitești, Politic

Polițistul argeșean de penitenciare Mihai Buidan a fost premiat de către ministrul Justiției, Alina Gorghiu, și directorul general al ANP, Dan Halchin, pentru exemplul personal și pentru performanțele sportive de excepție, care au promovat imaginea sistemului penitenciar la nivel internațional.

Sursă foto: Facebook Mihai Buidancampionate europene JIU JITSU SJJIF2 - Polițistul argeșean Mihai Buidan, premiat de ministrul Justiției

În luna mai a anului 2023, a participat la Campionatul European, în Portugalia, unde a reușit să obțină titlul de campion european. În anul 2022, acesta a participat la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, în Olanda, unde a reușit performanța de a ieși dublu campion mondial la probele de Brazilian Jiu Jitsu.

”Pe lângă viața de polițist de penitenciare, sunt sportiv și antrenor în orașele Pitești și Mioveni! În Pitești, predau în sala MatSide Pitești și la Lexford Castel, singura școală privată din acest oraș care oferă și opțiunea sporturilor de contact și anume Brazilian Jiu Jitsu! Îi îndemn pe toți copiii și adulții să descopere acest sport minunat, Jiu Jitsu Brazilian! Începând din luna iulie, mă puteți găsi și în Mioveni, unde vom deschide noua secție de Jiu Jitsu Brazilian! În septembrie, voi reprezenta România la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, în Spania! Rămâneți alături de mine și o să vă fac mândri cu rezultatele mele!”, a declarat Mihai Buidan.

de Iulia Bădulescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan: ”Ce mi-e Ciucă, ce mi-e Ciolacu! Tot cu C de la… competență”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan

Ultimele articole