Tânăr de 17 ani, spulberat de o mașină de raliu – Întreg momentul a fost filmat

de | 03.07.2023 08:52 | Știri, Eveniment, Național

Un accident grav a avut loc duminică la un raliu organizat la Drobeta-Turnu Severin.

În timpul unei curse, după ce un pilot a pierdut controlul automobilului, un tânăr de 17 ani a fost lovit în plin de o mașină.

Victima fost prinsă între mașina scăpată de sub control și gardul de protecție.

Momentul a fost surprins de camerele video.

A fost ghinionul că băiatul respectiv, care ar fi trebuit sa asigure securitatea traseului, se ocupa cu altceva, iar pilotul respectiv a scăpat mașina într-o zonă în care nu se punea problema să o scape”, transmite organizatorul competiției, Teodor Gheorghe, potrivit Antena 3 CNN.

La locul evenimentului au intervenit mai multe echipaje de polițiști și medici.

O singură persoană a necesitat îngrijiri medicale: un tânăr conștient, cooperant, care a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior. După acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportată la unitatea de primiri urgențe Drobeta-Turnu Severin”, a declarat Adrian Rățulescu, purtător de cuvânt ISU Drobeta, conform sursei citate.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș – Nicu „nebunu” l-a omorât pe nea Ion

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole