Poluare masivă în București! Șeful Gărzii de Mediu – chemat de urgență în Parlament

de | 14.02.2023 11:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Poluare masivă în București! Șeful Gărzii de Mediu – chemat de urgență în Parlament

Poluare masivă sesizată în București, marți, idicatorii arătând condiții de „poluare extremă”. Aceeași problemă a fost semnalată și în județul Ilfov.

Situația a fost expusă de către președintele USR, Cătălin Drulă, într-o postare pe Facebook. De asemenea, acesta susține că Uniunea Salvaţi România îl va chema în Parlament pe comisarul-șef al Gărzii de Mediu, Aurelian Păduraru, pentru a oferi explicații cu privire la poluarea extremă.

Poluare extremă în Bucureşti şi Ilfov în această dimineaţă. Ca de obicei, tăcere din partea autorităţilor. USR îl va chema azi de urgenţă pe comisarul-şef al Gărzii de Mediu să vină în Parlament la Comisia pentru Mediu să dea explicaţii”, a scris Drulă, pe Facebook.

Cătălin Drulă a postat și o imagine care arată că senzorii Airly indică valori crescute ale poluării.

C t lin Drul Poluare extrem mar i n Bucure ti i Ilfov eful G rzii de Mediu chemat n Parlament s dea explica ii - Poluare masivă în București! Șeful Gărzii de Mediu - chemat de urgență în Parlament

Și fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a atras atenția, luni seara, cu privire la faptul că indicatorii pentru calitatea aerului în Pipera, Voluntari şi Afumaţi arată „extrem de rău””.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Rupt de beat, a sunat la 112 și a spus că l-a lovit o mașină! Ce pățise, de fapt, bărbatul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole