Zi de foc pentru pompierii din întreaga țară! Peste 1.700 de situații de urgență au fost gestionate, în ultimele 24 ore

de | 16.01.2024 11:46 | Național, Eveniment

Zi de foc pentru pompierii din întreaga țară. În ultimele 24 de ore, salvatorii au intervenit în 1.711 situații de urgență, cele mai numeroase dintre acestea fiind înregistrate în zona București-Ilfov, precum și în județele Cluj, Prahova, Mureș și Argeș.

Potrivit IGSU, în intervalul menționat mai sus, pompierii au gestionat 200 de misiuni în sprijinul comunităților, în timp ce, echipajele de stingere au intervenit pentru  lichidarea a 83 de incendii înregistrate pe întreg teritoriul țării.

Tot ieri, echipajele operative au acționat în 5 situații pentru extragerea victimelor blocate în autoturismele avariate.

Reprezentanții IGSU mai transmit că 1.434 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD, iar pe timpul misiunilor desfășurate, 9 persoane aflate în situații critice au fost salvate de pompieri.

Totodată, în perioada analizată, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației prin intermediul sistemului RO-ALERT, semnalând prezența animalelor periculoase, în județul Mureș. Pe lângă toate aceste situații, pompierii au continuat și acțiunile desfășurate în sprijinul autorităților din zonele de graniță și implicit a cetățenilor străini veniți în România.”, transmite IGSU

Foto descripitiv Facebook IGSU

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident între două autobuze pe DN 73! Șase persoane au ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IGSU