Tragic! Un portar de 25 de ani, a murit după ce a apărat un penalty

de | 15.02.2023 10:05 | Știri, Lifestyle, Național

 

Tragic! Un fotbalist de doar 25 de ani a decedat în timpul unui meci de fotbal, după numai câteva momente de la apărarea unui penalty.

Arne Espeel, era portar și făcea parte din echipa Winkel Sport B, o echipă de fotbal din a doua divizie provincială belgiană iar la meciul desfășurat sâmbătă, 11 februarie,  împotriva echipei Westrozbeke., a fost nevoit să apere un penalty la scorul de 2-1 pentru echipa lui.

 

penalty portar mort

Foto: sport.hotnews.ro

 

Conform presei din Belgia, Espel a apărat lovitura de pedeapsă dar la câteva momente după, a căzut la pământ.

După ce acestea s-a prăbușit pe teren, serviciile de Urgență l-au resuscitat cu un defibrilator și a fost transportat ulterior la spital unde, din păcate s-a declarat decesul acestuia.

Potrivit Mediafax, peste 1000 de persoane i-au adus luni seară un omagiu lui Arne Espeel.

 

lumanare-doliu penalty

 

Winkel Sport este în doliu foarte profund prin moartea subită a lui Arne Espeel!

 

Transmitem familiei și prietenilor lui Arne sincere condoleanțe în această grea pierdere”, au transmis reprezentanții clubului într-un comunicat, potrivit Mediafax.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole