Cod portocaliu în Argeș! Vânt puternic până duminică seara

de | 18.02.2023 12:54 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Național

Cod portocaliu în Argeș! Vânt puternic până duminică seara

În această dimineață au intrat în vigoare două atenționări, cod portocaliu și cod galben, de vânt puternic, în mai multe zone montane înalte, inclusiv în județul Argeș.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în perioada 18 februarie, ora 8:00 – 19 februarie, ora 20:00, va fi valabil Codul portocaliu, iar la altitudini mai mari de 1.700 de metri, în Munţii Apuseni, Carpaţii Meridionali şi de Curbură vântul va sufla tare, cu rafale de peste 100 – 120 km/h şi va fi viscol puternic.

Totodată, până duminică la ora 20:00, este în vigoare un Cod galben de intensificări ale vântului în nord-vestul, nordul, centrul şi local în sudul şi în extremitatea de sud-est a ţării, unde temporar vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 55 – 65 km/h, izolat, 70 km/h.

În sudul și estul țării vor fi temperaturi de primăvară

Pe de altă parte, în sudul și estul țării vor fi temperaturi de primăvară. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal, în aceste zone.

De exemplu, în București, maximele vor fi de 15-17 grade, iar condițiile de ploaie vor fi reduse.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragedie evitată! Polițiștii argeșeni au salvat două persoane dintr-un incendiu

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM