Porturile românești de la Marea Neagră-închise din cauza vântului puternic

de | 25.03.2024 13:29 | Național, Eveniment

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează astăzi că se circulă în condiţii meteo nefavorabile pe mai multe drumuri din țară.

Totodată, din cauza vântului puternic, toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis ieri a avertizarea de Cod galben de vânt puternic şi ninsori pentru 22 de județe.

Avertizarea este valabilă până la ora 20.00 și vizează judeţele Alba, Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Galaţi, Hunedoara, Ialomiţa, Mehedinţi, Olt, Prahova, Sibiu, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea.

Pe parcursul zilei de astăzi, în Dobrogea, estul Munteniei, sud-estul Moldovei, vestul şi sudul Olteniei şi în sudul Transilvaniei vântul va prezenta intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h.

În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze mai mari în zona înaltă (în general la peste 1700 m) unde rafalele vor depăși 80…90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității.

cod galben 893519 - Porturile românești de la Marea Neagră-închise din cauza vântului puternic

Foto descriptiv tvrinfo.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Aterizare de urgenţă pe Otopeni! Un avion TAROM a fost lovit de fulger

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM | Centrul INFOTRAFIC