anchetaonline.ro

Poșta Română. Studenții, așteptați la practică

de | 31.03.2023 17:43 | Știri

Poșta Română își deschide porțile pentru toți studenții care vor să facă practică în cadrul Companiei. Astfel, cei interesați trebuie să trimeată până la data de 7 aprilie CV-ul la recrutare@posta-romana.ro.

”Ești student și vrei să faci practică într-una dintre cele mai efervescente companii din România, aflată în plină ascensiune? Te așteptăm la Poșta Română!”, scriu reprezentanții POștei pe pagina de Facebook.

Ce te învață:

  • Cum să pui umărul la transformarea digitală a celei mai mari companii de stat din România,
  • Cum să negociezi cu clienții,
  • Cum să faci management,
  • Cum să tipărești la Fabrica de Timbre.

Potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a Poștei Române se caută 21 de studenți din București care își pot desfășura stagiul de practică în cele 13 departamente și unități de afaceri ale Poștei Române. Printre aptitudinile pe care cei de la Poștă le caută la candidați sunt: adaptabilitate și flexibilitate; dorința de a învăța; curiozitate și entuziasm; abilități Microsoft. ”Alege-ți departamentul în care vrei să faci practică, spune-ne de ce l-ai ales și trimite-ne CV-ul tău la: recrutare@posta-romana.ro, până la data de 7 aprilie 2023. Mai multe informații, aici”, se mai arată în comunicarea publicată pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Poșta Română.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

După accidentul feroviar de la Galați. CFR Călători a retras locomotivele electrice similare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: