Povești, pâine caldă și plăcinte la Muzeul Golești

de | 03.09.2023 09:06 | Ștefănești, Lifestyle

Muzeul Golești și-a deschis aseară porțile pentru vizitatorii veniți să participe la activitățile pregătite de instituție cu ocazia evenimentului ”Noaptea Muzeelor la Sate”.

 Prima ediție a acestui eveniment a adus în atenția vizitatorilor spații cu valoare istorică și de patrimoniu din satele și comunele din 36 de județe ale României, printre care și Argeșul. Evenimentul a fost organizat de Rețeaua Națională a Muzeelor din România, în parteneriat cu entități muzeale sau organizații private, în spații cu valoare istorică și de patrimoniu din satele și comunele României.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golești. Sursă foto: Facebook Muzeul Golești.

Oaspeți de seamă

”Pe seară, la conacul boieresc am avut oaspeți de seamă. Împreună cu Ordinul Arhitecților din România, filala Argeș, reprezentată de arhitectul Alexandru Răuță, am deschis expoziția dedicată satelor Dioști și Antonești. Apoi am stat de povești, pâine caldă și plăcinte, alături de minunatele prietene de la Șezătoarea Argeș. Barbu Alexya și Dan Călin ne-au evocat romanticele seri când, la conac, Goleștii și oaspeții lor se bucurau de muzică aleasă”, au scris cei de la Muzeul Golești pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Schimbări în facilitățile de transport pentru studenți anunțate de CFR Călători

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești

Ultimele articole