Prejudiciu de 9.000 de lei după ce a distrus mai multe aparate de jocuri de noroc! Argeș

de | 28.07.2022 15:49 | Știri

În cursul zilei de ieri, 27 iulie,  polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere și l-au reținut pe autorul acesteia. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din Câmpulung.
Din cercetările efectuate de către cadrele oficiale, s-a stabilit că la datele de 18 iunie 2022, 28 aprilie 2022 și 28 august 2021, inculpatul a provocat mai multe distrugeri la mai multe aparate de jocuri de noroc, din 2 locații din municipiul Câmpulung, respectiv o locație din municipiul Pitești, cauzând un prejudiciu total de aproape 9.000 de lei.
După administrarea probatoriului, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv/ Sursa Pandurul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ziariști agresați în timpul perchezițiilor la casa manelistului Dani Mocanu din Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole