Încă o premieră! La maternitatea Spitalului Orășenesc Mioveni s-a născut prima pereche de gemeni

de | 25.04.2024 14:29 | Mioveni, Lifestyle

Clipe unice de fericire și bucurie nemăsurată pentru părinții celor două fetițe ce au venit pe lume miercuri, pe 24 aprilie, la maternitatea Spitalului Orășenesc Mioveni. Astfel, încă o premieră a fost marcată la Spitalul Mioveni!

După mai bine de patru ani de când a fost dată în folosință, miercuri, 24 aprilie, la secția de maternitate din Mioveni s-a născut prima pereche de gemeni!

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Olivia (2810 gr.) și Rebeca (2640 gr.) au văzut lumina zilei după o operație de cezariană, condusă de dr. Hodorog Andreea și dr. Pletea Sorin Liviu – specialisti în obstretică-ginecologie, alături de echipa medicală reprezentată de dr. neonatolog Pîrvan Mariana, medicii ATI-iști Tudor Mihai și Ciocănea Adrian, precum si alți asistenți medicali de specialitate din blocul operator și neonatologie, anunță reprezentanții administrației locale într-o informare postată pe pagina de Facebook. Echipa de medici și specialisti din cadrul Spitalul Orășenesc Mioveni, care au adus pe lume prima pereche de gemeni la maternitate, au supravegheat cu atenție sarcina și starea de sănătate a mamei, intervenția medicală decurgând fără probleme, potrivit sursei citate. ”De menționat faptul că părinții micuțelor gemene nu sunt din orașul nostru, însa au ales maternitatea Spitalului Mioveni pentru profesionalismul echipei medicale și pentru echipamentele performante cu care secția este dotată”, se mai arată în informarea citată.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni. Primii beneficiari ai programului BEBELUȘUL au primit tichetele

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole