Premierul Marcel Ciolacu: ”Dacia este un brand național cu istorie, dar și cu viitor”

de | 02.11.2023 19:20 | Național, Politic

Astăzi, premierul Marcel Ciolacu a discutat la Palatul Victoria, cu o delegaţie a grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investiţiilor companiei în România.

”Am discutat astăzi cu delegația Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investițiilor în România. Adaptarea la tehnologiile verzi ale viitorului, preocuparea pentru lansarea de noi modele sunt argumente solide pentru dezvoltarea industriei auto, cu o contribuție semnificativă în economia României.

Dacia este un brand național cu istorie, dar și cu viitor. Susținem economia românească! I-am asigurat pe investitorii francezi că vor primi sprijinul Guvernului pentru a-și consolida proiectele aici, în România.

Am salutat cu toții ideea colegei Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale și deputat de Argeș, de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia care să reflecte atașamentul puternic al românilor față de acest brand național”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, potrivit informării Executivului.

Sursă foto: Facebook Guvernul României.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura-Oprescu: ”Acum este momentul în care respectul față de muncă să fie încurajat”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu