Premierul Marcel Ciolacu vine la Automobile Dacia din Mioveni

de | 05.02.2024 12:30 | Mioveni, Politic

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, împreună cu o delegație de miniștri, va efectua miercuri, 7 februarie, o vizită la  Automobile Dacia S.A. din Mioveni. Anunțul a venit de la reprezentanții Biroului de presă al Guvernului.

Premierul Ciolacu va avea întrevederi cu managementul companiei și va vizita linia de asamblare vehicule. La finalul vizitei premierul va susține declarații de presă. Vă reamintim că la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut premierul Marcel Ciolacu împreună cu Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au mers în teren pentru a verificat lucrările de la șantierul obiectivului de investiții Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea IV. Atunci au fost prezenți și vicepremierul Marian Neacșu, ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, directorul CNAIR, Cristian Pistol, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Foto descriptiv. Sursă foto: gov.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au verificat stadiul lucrărilor la Secțiunea 4 – Tigveni – Curtea de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu

Ultimele articole