Preșcolarii de la G. P. P. ”Dumbrava minunată”, în vizită la Primăria Pitești!

de | 20.11.2023 13:03 | Pitești, Lifestyle

Astăzi două grupe de preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit ”Dumbrava minunată” au vizitat clădirea Primăriei Pitești, în cadrul activităților desfășurate în această săptămână, având ca temă ”Eu și cei din jurul meu – comunitatea”. ”Ciupercuțele” și ”Albinuțele” au fost primite de viceprimarul Piteștiului Gelu Tofan.

Copiii de la Grupa mijlocie Step by Step ”Ciupercuțele” și de la Grupa mare Step by Step ”Albinuțele” au fost însoțiți de educatoarele Petrescu Elena Adriana și Matei Cristina Adriana. Cei mici au fost întâmpinați de către viceprimarul Gelu Tofan, alături de alți angajați ai primăriei, au vizitat cabinetul viceprimarului și sala de consiliu a primăriei și au primit răspunsuri la întrebările lor despre activitatea administrației locale. Preșcolarii au fost încântați să afle lucruri noi despre orașul lor și să transmită ceea ce ei își doresc pentru viitor. Administrația locală transmite, în informarea publicată, felicitări cadrelor didactice pentru implicare și entuziasm în abordarea metodelor neconvenționale de educare a noii generații.

Sursă foto: Facebook Primăria Muncipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De Ziua Internațională a Drepturilor Copilului. Palatului Victoria, iluminat în albastru

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești