anchetaonline.ro

Președintele Klaus Iohannis condamnă atacul armat în care a fost împușcat fostul prim-ministru japonez Shinzo Abe!

de | 08.07.2022 10:18 | Știri, Eveniment, Național

Președintele României, a ținut să posteze un mesaj pe platforma Twitter, în care condamnă atacul asupra fostului premier al Japoniei, Shino Abe. Acesta a fost împușcat în timp ce ținea un discurs.

Condamn cu fermitate atacul asupra fostului prim-ministru japonez Shinzo Abe. În aceste momente foarte dificile, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre el, familia lui și poporul japonez”, este mesajul scris de către Klaus Iohannis pe Twitter.

Shinzo Abe se află în acest moment în stare critică, iar medicii luptă pentru a-i salva viața, informează actualul premier japonez, Fumio Kishida.

Potrivit surselor oficiale, bărbatul care l-a atăcat pe Shinzo Abe, este un fost militar în vârstă de 40 de ani. Acesta și-ar fi confecționat singur arma pe care a folosit-o în atacul asupra fostului premier japonez.

 

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Europa ar putea rămâne fără Facebook și Instagram din această vară!

Citește articolele pe același subiecte: Klaus Iohannis
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: