anchetaonline.ro

Președintele Klaus Iohannis transmite un mesaj de Crăciun tuturor românilor!

de | 24.12.2022 16:47 | Știri, Național, Politic

Președintele Klaus Iohannis a transmis, în cursul zilei de astăzi, sâmbătă, 24 decembrie, mesajul său de Crăciun din acest an. În mesaj, președintele le-a urat românilor multă sănătate și Crăciun fericit, dar de asemenea, acesta a vorbit și despre credință, solidaritate și unitate.

Să întâmpinăm Nașterea Domnului cu bucurie și cu credință – bucuria de a-i simți aproape pe cei dragi și credința în forța mântuitoare a compasiunii și a solidarității. Spiritul acestor Sfinte Sărbători să ne lumineze sufletele, să ne inspire să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin și să ne aducă împreună, pentru că doar uniți suntem mai puternici. Crăciun fericit și multă sănătate, dragi români!”, a declarat președintele României într-un clip video transmis de Administrația Prezidențială, potrivit Digi24.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

5 cadouri pe care să NU le oferi de Crăciun! Aduc ghinion

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: