anchetaonline.ro

Prețul biletului – 8 lei. ”Ultima noapte”, la Cinema “București”

de | 02.08.2023 10:17 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Sâmbătă, 5 august 2023, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi reproiectat filmul ”Ultima noapte”, iar duminică, 6 august 2023, de la ora 18:00, va fi proiectat filmul ”La Civil”.

Filmul ”Ultima noapte” este regizat de Andrea Di Stefano, în rolurile principale fiind Pierfrancesco Favino, Linda Caridi, Antonio Gerardi și Francesco Di Leva. Franco Amore își pregătește discursul de pensionare. Este ultima lui noapte din cei 35 de ani în slujba poliției. În lunga sa carieră nu a tras nici măcar o dată pentru a ucide și întotdeauna s-a străduit să rămână onest. Ce nu știe el este că are în față cea mai lungă și dificilă noapte din viață și că pericolul amenință tot ceea ce contează pentru el: cariera sa, dragostea pentru soția sa, prietenia cu partenerii de echipă, chiar și propria-i viață. În ”Ultima noapte” a lui Amore, Milano este scena unor evenimente care se vor succeda cu repeziciune, în timp ce lumina dimineții pare tot mai departe. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Filmul a avut premiera în România, în data de 23 iunie 2023.

Duminică, ”La Civil”

Duminică, 6 august 2023, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul ”La Civil”, regizat de Teodora Mihai, în rolurile principale fiind Arcelia Ramírez, Alvaro Guerrero, Jorge A. Jimenez și Ayelén Muzo. La Civil spune povestea lui Cielo, o mamă din Mexic care își caută fiica răpită de membrii unui cartel de droguri. Cum autoritățile nu reușesc să o ajute, Cielo ia lucrurile în propriile mâini și se transformă treptat din gospodină în activistă a răzbunării. Povestea este inspirată din fapte reale. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica Dr. TEO – TEHNOLOGIA WATERLASE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești