Cristian Gentea: ”Au venit primii bani pentru investiții prin PNRR!”

de | 02.08.2023 10:23 | Știri, Economic, Importante, Județean, Național, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a anunțat în urmă cu puțin timp că au venit primii bani pentru investiții prin PNRR. Mai precis este vorba de rambursarea în valoare de 88.809,77 lei, aferentă cererii de transfer pentru serviciile de proiectare în cazul proiectului ”Renovare energetică Școala Gimnazială Ion Pillat”.

”Piteștiul a încasat de la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, suma aprobată pentru prima dintre cele 7 cereri de transfer aferente contractelor de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru renovarea energetică a clădirilor publice!

Este vorba de rambursarea în valoare de 88.809,77 lei, aferentă cererii de transfer pentru serviciile de proiectare în cazul lucrărilor obiectivului de investiții ”Renovare energetică Școala Gimnazială Ion Pillat”!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prețul biletului – 8 lei. ”Ultima noapte”, la Cinema “București”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești