anchetaonline.ro

Un copil de doar un an a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia

de | 02.08.2023 10:33 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment șocant a avut loc în Cluj, acolo unde o fetiță de doar un an a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia.

Evenimentul s-a petrecut în din Câmpia Turzii.

Din fericire, copila a supraviețuit impactului puternic, însă se află în stare gravă la spital. Fetița a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital în stare de conștiență.

Până în acest moment nu se cunoaște s-a petrecut incidentul și nici unde erau părinții în acel moment. =

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați despre căderea de la înălțime a unei minore de 1 an, care se afla într-un imobil din municipiu.

A fost transportată la spital, iar în continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc incidentul”, scrie în comunicatul poliției, potrivit Antena 3 CNN.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O tânără de 21 ani este cercetată penal după ce a căzut de pe trotineta electrică pe care mergea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: