anchetaonline.ro

Prima creșă din comuna Bradu își va începe activitatea! Sunt așteptați copiii sub 3 ani!

de | 14.04.2022 22:55 | Știri, Administrație, Eveniment, Rural

În luna martie, membrii Consiliului Local au aprobat înființarea creșei de la Geamăna, care va fi în grija administrației locale. În perioada următoare se vor parcurge procedurile legale pentru obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor necesare pentru deschiderea acesteia, iar apoi creșa va fi dotată cu echipamente moderne, care să ofere celor mici siguranță și confort.

Ridicarea edificiului care va găzdui prima creșă din localitate a fost posibilă prin finanțarea obținută de Primăria Bradu în cadrul Programului Național de Dezvoltare, fiind amenajată pe terenul fostului Cămin Cultural din Geamăna.

Creșa va oferi, pe timpul zilei, servicii integrate de îngrijire, supraveghere și educaţie timpurie copiilor de vârste sub 3 ani. Prin această nouă unitate, care acoperă o cerință a părinților de copii mici, primarul din Bradu, Dan Stroe, reușește să îndeplinească unul dintre obiectivele pe care și le-a exprimat de la începutul  primului mandat, acela de a reduce migrația elevilor către creșele, grădinițele și școlile din Pitești.

„Am dat o hotărâre de Consiliu Local prin care am înființat creșa de la Geamăna. Urmează să obținem toate avizele necesare deschiderii acesteia din anul școlar 2022- 2023”, ne-a declarat primarul Dan Stroe.


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Dan Stroe