Primăria Orașului Mioveni – Mesaj de Ziua Mondială a Libertății Presei

de | 03.05.2023 11:48 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Mioveni

Astăzi, 3 mai este Ziua Mondială a Libertății Presei.
Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a declarat ziua de 3 mai a fi Ziua Presei din dorința de a conștientiza importanța libertății presei și a reaminti guvernelor obligația lor de a respecta și susține dreptul la libertatea de exprimare consacrată în temeiul articolului 19 din Declarația Universală a Drepturilor Omului din 1948.
Cu acest prilej, reprezentanții Primăriei Mioveni au transmis următorul mesaj:
În fiecare an, la 3 mai, sunt marcate principiile fundamentale ale libertăţii presei şi este adus un omagiu jurnaliştilor care şi-au pierdut viaţa în timpul exercitării profesiei.
Această zi reprezintă un bun prilej pentru a transmite că mass-media reprezintă unul dintre motoarele principale ale progresului unei societății și consolidării unei democrații autentice!
La mulți ani celor care lucrează în acest domeniu și s-au pus în slujba cetățenilor, libertății și adevărului!”
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: