Primăria Piteşti susţine financiar Turneul Kaufland-BRD Argeş Wheelchair Tennis

de | 18.07.2023 18:00 | Știri, Din ediția tipărită, Eveniment, Lifestyle, Pitești

În perioada 8-11 august, Argeşul va găzdui Turneul Internațional de Tenis Kaufland-BRD Argeş Wheelchair Tennis, competiţie destinată persoanelor cu dizabilităţi din întreaga lume care practică sportul cu racheta. Competiţia organizată de Asociaţia „Primii Paşi spre Performanţă” în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, la iniţiativa lui Flavian Crăciun, un cunoscut sportiv paralimpic, a ajuns la cea de-a şase ediţie şi se desfăşoară la baza sportivă Star din Bascov.

Ca în fiecare an, Primăria Piteşti va susţine desfășurarea acestei importante competiţii mondiale, urmând ca membrii Consiliului Local să îşi dea girul pentru încheierea unui acord de parteneriat cu ONG-ul organizator. Potrivit unei propuneri de hotărâre, Primăria Piteşti va sprijini financiar Asociaţia „Primii Paşi spre Performanţă” cu suma de 30.000 lei, pentru organizarea şi desfăşurarea turneului de tenis destinat persoanelor cu dizabilităţi.

La ediţia din acest an a turneului care a pus Argeşul pe harta competiţiilor sportive internaţionale de tradiţie şi-au anunţat participarea 58 de sportivi din 22 de ţări.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bogdan Stoica – avocatul din Câmpulung care o apără pe Simona Halep în cazul de dopaj

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: