anchetaonline.ro

Primăria Ștefănești recunoaște meritele și performanțele obținute de elevii și tinerii orașului

de | 05.07.2022 11:36 | Știri, Județean, Ștefănești

Primăria Orașului Ștefănești rămâne consecventă ideii de recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute de elevii și tinerii din orașul Ștefănești!

Elevii și tinerii merituoși din oraș vor fi premiați într-un cadru festiv cu ocazia festivităților anuale prilejuite de sărbătorirea evenimentului „Ziua Orașului Ștefănești.”

 

Astfel, până în data de 15.07.2022, invităm toți elevii/tinerii/sportivii din orașul Ștefănești care au obținut rezultate deosebite în discipline precum astronomie, muzică, arte, social, activitate de cercetare, știință, etc. sau au obținut rezultate deosebite, premii/diplome I,II,III sau medalii de aur, argint și bronz la faza națională, internațională a olimpiadelor, concursurilor, festivalurilor și competițiilor sportive, performanță științifică și alte acțiuni naționale sau internaționale, etc., să depună cerere pentru premiere, însoțită de documente justificative într-un dosar cu șină la registratura instituției (copie diplomă, CI/ certificat naștere copil, CI părinte, adeverință eliberată de unitatea de învățământ/clubul sportiv/altă entitate).

 

Informații suplimentare privind documentele necesare și categoriile de beneficiari se regăsesc în Regulamentul aprobat prin HCL nr. 160/2021, publicat pe site-ul instituției www.stefanesti-arges.ro, în secțiunea „Regulamente.”

Persoana de contact Primăria Orașului Ștefănești: Honcea Mihaela.

Telefon: 0248.266.752, interior 123.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Ștefănești