Primarii PNL aplică rețeta bunei administrații locale

de | 08.02.2023 15:51 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Național, Politic, Rural

Astăzi, nu mai puțin de patru primari PNL Argeș au semnat, la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, proiecte în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiecte cu impact major pentru comunitățile lor, fondurile pentru investiții destinate dezvoltării și modernizării depășind 1.500.000 euro, arată PNL Argeș în comunicatul transmis.

Primarul comunei Schitu Golești, Vasile Tudorel Miriță, a semnat proiectul privind reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în valoare de aproximativ 108.000 euro.

Pentru comuna Mioarele, primarul Gheorghe Șucu a semnat, de asemenea, un proiect pentru reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice, în valoare de aproximativ 239.000 euro.

Primarul de la Bughea de Sus, Nicolae Tarba, a semnat două proiecte importante pentru comuna sa:

  1. reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice;
  2. reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Valoarea totală a ambelor proiecte fiind de aproximativ 370.000 de euro.

Primarul comunei Albeștii de Muscel, Cătălin Manta, a semnat patru proiecte pentru cetățenii săi, în valoare de aproximativ 854.000 de euro:

  • Trei proiecte privind reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale;
  • Un proiect privind asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

”Primarii PNL Argeș aplică rețeta bunei administrații locale! Este soluția care trebuie pentru a atinge cu celeritate toate nevoile argeșenilor și un exemplu de bune practici în administrație, factor important care consolidează respectul pentru meritocrație, stabilitate și eficiență. Felicitări tuturor!”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: PNL Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PNL Argeș: ”Este foarte trist că un județ cu un potențial economic uriaș este codaș la atragerea de fonduri europene”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole