Primarul municipiului Pitești transmite un mesaj proprietarilor de câini!

de | 05.08.2022 08:11 | Știri, Eveniment, Pitești

Primaru municipiului Pitești, Cristian Gentea, ridică problema unui eveniment din Parcul Lunca Argeșului, în care un cetățean a fost mușcat de un câine Brac german, o rasă neagresivă, în general. Astfel, acesta vrea să trimită un mesaj tuturor proprietarilor de câini.

Astfel de situații nu trebuie să se repete!

Fac, deci, apel la responsabilitate și grijă – proprietari și cetățeni – așa încât să ne bucurăm și de plimbări în parcuri în siguranță, și de compania patrupedelor noastre!

Poliția Locală face frecvent acțiuni de informare privind obligațiile proprietarilor de câini, dar și al comportamentului uman în preajma animalelor de companie care pot reacționa instinctiv în anumite situații.”, scrie primarul pe pagina oficială de Facebook.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elena Lasconi va face noi locuri de joacă pentru copii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești